دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 55 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 69 |
1- چکیده |
1 |
2- کلیات |
4 |
1-2- انواع عسل |
7 |
2-2- چگونگی و میزان بکارگیری |
20 |
3-2- کالاهای قابل جانشینی |
20 |
4-2- قیمت و امکان فروش |
21 |
3- بررسی فنی |
21 |
1-3- اصول فرآیند تولید |
21 |
2-3- نکات علمی و شرایط بهینه |
22 |
3-3- نمودار گردش مواد در کارخانه |
25 |
4-3- کنترل کیفیت |
26 |
5-3- نگهداری |
27 |
4- برآوردهای فنی |
30 |
1-4- ظرفی و برنامه تولید |
30 |
2-4- مشخصات فنی |
30 |
3-4- کنترل کیفیت |
32 |
4-4- تاسیسات عمومی |
34 |
5-4- نیروی انسانی |
36 |
7-4- زمان بندی اجرای طرح |
41 |
5- بررسیهای مالی و اقتصادی |
42 |
1-5- جدول ارزش مواد اولیه |
42 |
ــــ جدول هزینه انرژی |
42 |
ــــ جدول هزینه نیروی انسانی |
43 |
2-5- جدول ماشین آلات و تجهیزات تولیدی |
44 |
ــــ جدول هزینه وسایل نقلیه |
45 |
ــــ جدول هزینه تاسیسات عمومی |
45 |
ــــ جدول هزینه ساختمانها |
46 |
ـــــ جدول هزینه محوطه سازی |
48 |
ـــــ جدول هزینه های قبل از بهرهبرداری |
48 |
3-5- سرمایه ثابت |
49 |
ـــــ سرمایه در گردش |
49 |
ـــــ کل و نحوه سرمایه گذاری |
49 |
4-5- جدول هزینه استهلاک |
51 |
ـــــ جدول هزینه تعمیرات ونگهداری |
51 |
5-5- جدول تفکیک هزینههای ثابت و متغییر تولید |
52 |
ـــــ محاسبه قیمت تمام شده |
52 |
6-5- محاسبه قیمت فروش |
52 |
7-5- جداول مالی اساسی |
53 |
ـــــ جدول پیشبینی عملکرد سود و زیان |
53 |
ـــــ جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی |
55 |
ـــــ جدول پیش بینی تراز نامه |
57 |
8-5- شاخصهای اقتصادی |
59 |
ـــــ ارزش افزوده |
59 |
ـــــ نقطه سر به سر |
59 |
ـــــ نرخ بازدهی و دورة برگشت سرمایه |
60 |
ـــــ سرمایه گذاری سرانه |
60 |
9-5- تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح |
61 |
خلاصه تهیه و بسته بندی عسل |
62 |
1ـ چکیده
1ـ1ـ مشخصه طرح :
عنوان طرح تهیه عسل و بستهبندی در بستههای 50 و 100 گرمی (صادراتی ) میباشد . طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است : عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود میآید . و ویژگیهای عمومی آن میبایست بر طبق استاندارد تدوین شده باشد . محصول جنبی این طرح موم میباشد و ظرفیت تولیدی طرح 125 کیلوگرم عسل بستهبندی شده در ظروف 50 و 100 گرمی یکبار مصرف در ساعت میباشد .
2ـ1ـ فرآیند تولید :
عسل شان پس از خروج از کندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اکستراکتور ، عسل از موم جدا سازی میشود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بستهبندی اتوماتیک بستهبندی میشود .
3ـ1ـ شرایط عملیاتی :
تعداد روز کاری در سال 270 روز و بر اساس یک شیفت 8 ساعته محاسبه شده است .
4ـ1ـ در صد تامین مواد اولیه :
ماده اولیه اصلی یعنی عسل کلاً از داخل کشور تهیه میشود و مواد بسته بندی وارداتی است و میتوان گفت که 90 درصد مواد اولیه داخلی و 10 درصد وارداتی میباشد .
5ـ1ـ تعداد کارکنان :
مدیریت یک نفر ، پرسنل تولیدی شامل 7 نفر کارگر و دو تکنسین ، اداری و مالی 2 نفر ،نگهبهان و خدماتی 1 نفر ، راننده و تداکاتچی 1 نفر ، تاسیساتی یکنفر ،جمع پرسنل 15 نفر .
6ـ1ـ تاسیسات زیر بنایی :
کل توان برق 80 کیلووات : فرآیند 54 کیلوات ، تاسیسات 16 کیلو وات ،اضطراری 11 کیلو وات ، آب مصرفی روزانه در حد استاندارد آب آشامیدنی و به میزان 5 متر مکعب در روز قابل تامین از شبکه سراسری .
روزانه حدود 200 لیتر گازوئیل جهت دیگ بخار به مصرف میرسد .
سیستم جمع آوری و تصفیه و دفع فاضلاب بطریق سپتیک تانک پیش بینی شده است .
7ـ1ـ دستگاهها و تجهیزات خط تولید :
فقط دستگاه بستهبندی اتوماتیک عسل در بستههای 50 و 100 گرمی خارجی میباشد و کل هزینه ارزی 230000 دلار و کل هزینه ریالی 230000 هزار ریال میباشد .
8ـ1ـ زمین و ساختمانها :
مساحت زمین 2500 متر مربع ،کل زیر بنا 725 متر مربع ،سالن تولید 200 متر مربع ،انبارها 310متر مربع ،تاسیسات 80 متر مربع ، دارای 45 متر مربع ، نگهبانی 30 متر مربع . سرویس بهداشتی 15 متر مربع ، نمازخانه و نهار خوری 20 متر مربع ، گرمخانه 20 متر مربع و آزمایشگاه 15متر مربع .
69 ص