فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

دانلود تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس

دانلود تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس تحقیق تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس مقاله تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل zip
حجم فایل 69 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 68
دانلود تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 68 صفحه

فهرست مطالب شرح صفحه فصل اول جدول نتایج چکیده طرح 3 فصل دوم کلیات در راستای شناسائی محصول و 6 مقدمه 1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و 7 2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای 10 3-2 ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش 11 فصل سوم بررسی و برآوردهای فنی 12 1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه 12 2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید 12 3-3 مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد 17 4-3 بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 20 5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 25 6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و .
.
.
26 7-3 بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید 33 8-3 تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی 37 9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی 40 10-3 محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و .
.
.
41 فصل چهارم بررسی های مالی و اقتصادی 43 1-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد 44 2-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد 46 3-4 برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری 50 4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی 53 5-4 برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید 54 6-4 محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار 56 7-4 تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و .
.
.
56 جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات  1-1 مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند .
ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس  2-1 فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد.
 3-1 شرایط عملیاتی : تعداد روز کاری : 270 روز تعداد شیفت : یک شیفت ساعت کارکرد روزانه : 8 ساعت درصد تامین مواد اولیه داخلی : 95% خارجی : 5%  4-1 تعداد کارکنان : مدیریت : 1 نفر مهندس : 2 نفر پرسنل


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد