فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

گزارش کارآموزی در کشت و صنعت مغان

گزارش کارآموزی در کشت و صنعت مغان در 14 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی گزارش کارآموزی و کارورزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 16 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
گزارش کارآموزی در کشت و صنعت مغان

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

گزارش کارآموزی در کشت و صنعت مغان در 14 صفحه ورد قابل ویرایش


شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان

شرکت کشت و صنعت فعالیت خود را در مقیاس 48400 هکتار از اراضی دشت مغان با عنوان کردن بهره گیری صحیح و مدار از اراضی قابل شرب دشت و نیز گسترش کشاورزی مکانیزه و همپا نمودن آن با صنایع وابسته از نیمه دوم سال 1351 آغاز نمود.

از طرف وزارت کشاورزی و منابع طبیعی پس از بررسیهای مقدماتی اقدام به برنامه ریزی جامعی برای پای گذاری یک مجتمع عظیم کشت و صنعت در مقیاس یاد شده از اراضی منطقه شد و پس از آن بلافاصله برنامه گسترده مزبور زیر عنوان «طرح کشت وصنعت و دامپروری مغان » به مرحله اجرا در آمد . به منظور اینکه طرح یاد شده قادر به تحقق کامل مسئولیتهای و ظایف و اهداف محوله گردد در سال 1353 با تقدیم لایحه ای به مجلسین شورای ملی و سنا پیشنهاد بنیانگذاری شرکتی به نام «شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان» شد . لایحه مزبور در اسفند ماه 1353 به تصویب مجلسین رسید و به دولت ابلاغ گردید . سهامداران شرکت ، وزارت کشاورزی و منابع طبیعی ، برنامه و بودجه ، صنایع و معادن و وزارت امور اقتصادی و دارایی بودند . سرمایه اولیه این شرکت 7 میلیارد ریال بوده و در 17 اسفند 1353 بنیانگذاری شده است .

اهداف این شرکت عبارت بود از :

- گسترش و عمران اراضی کشاورزی

- افزایش تولید پروتیئن حیوانی

- افزایش تولید میوه

- افزایش تولید شکر

- کاهش اتکا به واردات فراورده های مزبور

- ایجاد مشاغلی تازه و بهبود سطح زندگی در منطقه

مجتمع کشت و صنعت و دامپروری مغان در منتهی الیه شمال شرق آذربایجان قرار دارد . وسعت این مجتمع در زمان تاسیس و مطابق طرح 48400 هکتار بود ولی در حال حاضر سند رسمی شرکت برای 63000 هکتار می باشد . در حال حاضرفعالیتهای آن شامل زراعت، دامپروری، باغداری و صنایع وابسته میباشد.

زراعتهای اصلی مجتمع گندم، جو، یونجه ، چغندر قند، پنبه و ذرت بذری،
دانه ای و علوفه ای است .

پروار بندی گوسفند ، گوساله ، شتر و همچنین پرورش گاوهای شیری ، تولید شیر و نگهداری زنبور عسل از عمده فعالیتهای دامپروری این شرکت است .

مجتمع دارای کارخانجات قند ، پروسس میوه ، لبنیات ، سردخانه ، خوراک دام ، پروسس بذر و تصفیه پنبه می باشد ، باغداری نیز از عمده فعالیتهای دیگر این مجتمع بوده که در حدود 2500 هکتار از اراضی را زیر گونه های مختلف سیب ، گلابی ، هلو ،‌شلیل ، گیلاس ، آلبالو ،‌فندق ، انار و گردو برده است .

این مجتمع آمادگی دارد تا فراروده های باغات خود را برای مصرف تازه کنسرو ، آب میوه و میوه خشک به بازارهای داخلی و بین المللی عرضه نماید . ناگفته نماند در شرکت کشت و صنعت مغان حدود 100 کیلومتر راه ارتباطی وجود داشته و بیش از 5 هزار نفر در آن مشغول به کار می باشند .

بهره برداری از اراضی دشت مغان در حالت فعلی بوسیله زارعین خصوصی و بخش دولتی (عمدتاً کشت و صنعت و دامپروری مغان ) صورت می گیرد . مساحت اراضی زارعین بین 35-30 هزار هکتار و اراضی دولتی بیش از 63 هزار هکتار و محدوده قنات ، نهرها ، تاسیسات و کانالها 10 هزار هکتار است . شرکت کشت و صنعت علاوه بر اراضی وسیع کشاورزی ، تاسیسات و کارخانجات بزرگی را نیز شامل می شود که اکثراً در دست اجار می باشد . برآورد به هنگام سرمایه گذاری طرح کشت و صنعت و دامپروری مغان در سال 1357 حدود 38 میلیارد ریال و تا پایان سال 1359 کلاً مبلغ 38/22 میلیارد ریال از طرف سازامان برنامه و بودجه تامین و به هزینه رسیده اشت . به گفته دست اندرکاران برای رفع نواقص و مسایل موجود در مجتمع کشت و صنعت مغان حدود 10تا 15 میلیارد تومان اعتبار لازم است . به گفته کارشناسان و دست اندر کاران مجموعه ای که در حال حاضر تحت عنوان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان عمل می کند در دنیا منحصر به فرد و بی نظیر است ،‌به علت اینکه پیوستگی واحد های تولیدی ، وسعت ، تعدد فعالیتها و مدیریت واحد ، آن از کشت و صنعتهای دیگر جهان متمایز می کند . سالانه در این شرکت حدود 150 تا 250 میلیون متر مکعب مصرف می شود و ارزش محصولات تولیدی آن 2 میلیارد تومان در سال برآورد می شود .
فعالیتهای صنعتی

در طرح اولیه شرکت ایجاد کارخانجات قند و پروسس به منظور تبدیل محصولات تولیدی به فراورده های با ارزش افزوده و کارخانه خوراک دام پیش بینی نموده و تعدادی از این کارخانجات در طول زمان تاسیس و مورد بهره برداری قرار گرفت و تعدادی نیز در دست احداث بوده و برخی نیز در برنامه های سالهای آتی احداث خواهند شد . به علاوه برخی از کارخانجاتی که در طرح اولیه منظور نشده بود (مانند کارخانه پنیر و کارخانه پروسس بذر) به دلیل ضرورت امر بر مجموعه فعالیتها اضافه شد .

اهم فعالیتهای صنعتی عبارتند از :
کارخانه قند

با ظرفیت اسمی 5000 تن در روز یکی از دو کارخانه معظم چغندر قند کشور می باشد که از سال 62 به بعد فعالیت خود را آغاز کرده است .

برخلاف پیش بنی اولیه در توجیه لزوم تاسیس کارخانه ، متاسفانه شرایط اقلیمی منطقه برای حصول به عیارهای پیش بینی شده در طرح (5/16 تا 17 در صد) مناسب نبوده و عیار موجود در منطقه در سطح خیلی پایین تر (5/11 تا 5/10) می باشد . این امر بهره برداری کامل از ظرفیت کارخانه را از نظر فنی نا ممکن ساخته است . برای رفع مشکل و افزایش عیار چغندر قند طرح تحقیقاتی به هزینه شرکت است . برای رفع مشکل و افزایش عیار چغندر را از نظر فنی نا ممکن ساخته است . برای رفع مشکل و افزایش عیار چغندر قند طرح تحقیقاتی به هزینه شرکت است . برای رفع مشکل و افزایش عیار چغندر قند طرح تحقیقاتی به هزینه شرکت کشت و صنعت در دست اجرا می باشد . عملکرد کارخانه در سالهای اولیه بندرت از صد هزار تن تجاوز نموده است ولی از سال 1371 با تمهیدات انجام شده هر ساله بیش از 200 هزار تن چغندر به کارخانه واصل گردیده است .

با توسعه روابط با جمهوری آذربایجان و با راهنمایی فنی کارشناسان مجرب شرکت در سالهای اخیر سطح قابل توجهی از اراضی همجوار به زیر کشت این محصول رفته و چغندر تولیدی در کارخانه قند شرکت مورد استحصال قرار گرفته است . ضمنا به منظور استفاده کامل از ظرفیت کارخانه و بهره برداری از آن در سالهای اخیر برنامه تصفیه شکر خام نیز بر فعالیتهای کارخانه افزوده شده است و سالانه حدود 20 هزار تن شکر زرد وارداتی به شکر سفید تبدیل و به بازار عرضه می شود . سطح کل کارخانه قند 299600 متر مربع و زیر بنای آن 82500 متر مربع است و توست یک شرکت لهستانی ساخته شده است .
آزمایش سالم بودن سیم پیچ کمپرسور بسته

وسایل و ابزار مورد نیاز : مولتی متر یا اهم متر ، فاز متر ، انبردست ، پیچ گشتی و یک کمپرسور مستعمل .

مراحل انجام کار :

1- در جعبه ی اتصال برق کمپرسور را باز می کنیم .

2- سلکتور مولتی متر را بر روی اهم (R*10K) قرار دهید و عقربه ی آن را بر روی صفر تنظیم می کنیم .

3-یکی از سیم های رابط اهم متر را به بدنه ی کمپرسور و سیم دیگر رابط را به ترتیب به ترمینالهای مشترک ، رانینگ و استارت کمپرسور وصل می کنیم . در صورتی که در سه حالت عقربه اهم متر منحرف نشود سیم پیچ کمپرسور اتصال بدنه ندارد .

4- سلکتور اهم متر را بر روی درجه ی R*1 قرار می دهیم و صفر آن را اتنظیم می کنیم .

5- یکی از سیم های رابط اهم متر را به ترمینال C و سیم رابط دیگر را اول به ترمینال S و به ترمینال R کمپرسور وصل می کنیم . در دو حالت بایستی عقربه ی اهم متر منحرف شود و مقدار مقاومت بین C-R کم تر از مقاومت بین C-S باشد .

6- یکی از سیم های رابط اهم متر را به ترمینال R و سیم رابط دیگر را به ترمینال S کمپرسور وصل می کنیم . در این حالت بایستی مقدار مقاومت خوانده شده از اهم متر برابر با مجموع مقاومت های بین C-R و C-S باشد .

7- کمپرسور را به برق وصل کنید . بایستی دارای دهش در لوله ی دهش و مکش در لوله ی مکش باشد .

اورلود یک وسیله ی حفاظتی است و هنگامی که جریانی بیش تر از جریان مجاز کمپرسور از آن عبور کند و یا در اثر اختلال پیش آمده کمپرسور بیش از اندازه گرم شود جریان برق را قبل از این که به سیم پیچ کمپرسور صدمه ای برسد قطع می کند . بدین علت اورلود در مدار با سیم پیچ کار کمپرسور به طور سری قرار می گیرد. یک سر اورلود به ترمینال مشترک سیم پیچ کمپرسور و سر دیگرش به جریان برق متصل می شود .

اورلود یک گرم کن (هیتر) و یک تیغه ی بی متالی تشکیل شده است که به طور سری به هم دیگر متصل شده اند .

با عبور جریان اضافی از اورلود گرمکن آن گرمای زیادی تولید می کند که این گرما باعث قطع شدن تیغه ی بی متالی می شود که در نتیجه کمرسور خاموش می شود .
تایمر دیفراست

به منظور جلوگیری از کاهش قدرت برودتی اوپراتور بایستی برفک های تشکل شده بر روی اوپراتور ذوب شود. عمل آب کردن برفک را دیفراست می گویند .زمان و مدت دیفراست به طور خودکار به وسیله ی تایمر (ساعت)دیفراست تنظیم می شود .

برای انجام عملیاتی نظیر هواگیری(وکیوم کردن) سنجش فشارهای سیستم ، تخلیه و شارژ سیستم از ماده ای مبرد ، شارژ روغن به سیستم و بالاخره تحت فشار قرار دادن سیستم با گاز ازت از شیر چند راهه یا مانیفولد استفاده می شود . یک مانیفولد کامل مجهز به فشار نمای زیاد فشار نمای فشار کم (فشار نمای مرکب). دو شیر دستی مربوط به فشار بالا و پایین و سه عدد شیلنگ فشار قوی مهره ای 4/1 اینچی است که برای آب بندی کردن آن ها از واشرهای لاستیک مصنوعی استفاده می کنند و با دست می توان آن ها را کاملاً سفت و آب بندی کرد .

شیر دستی ، شیلنگ و فشار نمای سمت چپ که به رنگ آبی می باشند قسمت فشار کم مانیفولد سمت چپ که به رنگ آبی می باشند قسمت فشار کم مانیفولد را تشکیل می دهند و به قسمت فشار کم سیکل تبرید متصل می شوند و شیر دستی شیلنگ و فشار نمای سمت راست که به رنگ قرمز می باشند قسمت فشار زیاد مانیفولد را تشکیل می دهند و به قسمت فشار زیاد سیکل تبرید متصل می شوند . شلنگ وسطی (زرد رنگ)به خط شارژ (کپسول ماده مبرد ، پمپ وکیوم ، کمپرسورهای هوا ، ظرف روغن) متصل می گردد .

وقتی شیرهای دستی (آبی و قرمز ) بسته باشند مسیر شیلنگ های کناری با شیلنگ وسط بسته می شود و وقتی شیرهای دستی باز باشند مسیر شیلنگهای کناری با شیلنگ وسط باز می گردد . مسر گیج آبی و گیج قرمز با شیلنگ قرمز در هر دو موقعیت شیر دستی باز می باشد . بعضی از مانیفولدهای سرویس به جای استفاده از شیلنگ های رنگی فقط از یک رنگ که معمولاً سیاه است استفاده می کنند . بر روی شیلنگ های مانیفولد فشار نهایی کار بر حسب Psi نوشته شده است و نبایستی از آن ها برای فشارهای بیش تر از انچه قید شده است استفاده نمود .

اوپراتور (تبخیر کننده ) یکی از اجزای اصلی سیکل تبرید می باشد که در آن مایع مبرد تبخیر می شود و در نتیجه محیط اطراف اوپراتور سرد می گردد . اوپراتور ممکن است در اثر ضربه دیدن یا تماس اشیای نوک تیز با آن در موقع جدا نمودن ظروف یخ از کف اوپراتور ، سوراخ شود و یا ان که به علت چندین سال کار مداوم قسمتی از لوله های آن فرسوده شده و سوراخ گردد . برای تعیین محل نشت یا عدم نشت اوپراتور بایستی آن را با گاز ازت تحت فشار قرار داد و تمام قسمت هایش را با محلول کف صابون آزمایش کرد .

کنانسور (تقطیر کننده)یکی دیگر از اجزای اصلی سیکل تبرید است که در آن گاز داغ خارج شده از لوله ی دهش کمپرسور تقطیر و تبدیل به مایع می شود .


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد