فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

مقاله بررسی علت قرمز بودن رنگ خون برای بیشتر جانداران

مقاله بررسی علت قرمز بودن رنگ خون برای بیشتر جانداران در 8 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 51 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 8
مقاله بررسی علت قرمز بودن رنگ خون برای بیشتر جانداران

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

مقاله بررسی علت قرمز بودن رنگ خون برای بیشتر جانداران در 8 صفحه ورد قابل ویرایش


مقدمه:

سوره حشر: آیه 23 و 24

فارسی: او است خدایی که جز او معبودی نیست- همان فرمانروای پاک، سلامت، مؤمن نگهبان، عزیز، جبار، متکبر، پاک است- خدا از آنچه شریک می گردانند او است خدای خالق نوساز صورتگر بهترین نامها از آن اوست. آنچه در آسمانها و زمین است تسبیح او می گویند و او عزیز و حکیم است.

از این آیه پی می بریم که آفرینش هیچ چیزی بیهوده و عبث نیست. و هر چیزی دلیلی برای خلقتش دارد. حال هزاران سال می گذرد و تنها عده ای هستند که به ذره های اطراف خود می نگرند در زندگی ما چیزهای بسیاری وجود دارد که به آن توجه نمی کنیم و آن را بدون آنکه دلیلش را بدانیم پذیرفته ایم. برای مثال:

چرا باید آسمان ما آبی باشد؟ چرا انسان از خاکی آفریده شده است که رنگ آن ثابت است ولی برخی سفید، سیاه و زرد هستند در حالی که ماده‌ی خلقت آن خاک و یک رنگ می‎باشد؟ چرا رنگ گیاهان نیمی از طبیعت سبز می‎باشد؟ چرا خاک قهوه ای؟

خداوند تبارک و تعالی چه دلیلی داشته است که گیاهان را سبز! (کلروفیل آن را سبز آفرید) او قادر است به تمامی بایدها و نبایدها، ممکن ها و غیرممکن ها بی شک دلیلی دارد. که آن را برای طبیعت و گیاهان برگزید. پس دلیلی هم دارد که رنگ خون ما قرمز باشد. سرخی آن چه تاثیری بر سلوها و بدن ما دارد. امروزه با پیشرفت علم روانشناسی و علم زیست شناسی می‎توان تا حدودی به دلیل آن پی برد. از دیدگاه زیست شناسی خون بیشتر جانداران بعد از اشتقاق از نیای اولیه تغییر کرده و قرمز شده ولی پیشرفت علوم و شاخه های مختلف آن به ما می‌گوید که کائنات و جهان هستی آنگونه تصور می کنیم تنها در سه بعد محدود و محصور و فرهنگ آنها نبوده و مانند ماشینی نیست که از جزئیات و قطعات آن هر کدام تنها وظیفه‌ی خویش را انجام دهند بلکه هر کدام از عوامل موجود در طبیعت و جهان هستی دارای قواعد خاص خودش است. و با تأثیرپذیری از سایر عوامل و جزئیات کائناتی خود بر دیگر عوامل تأثیر می گذارد و می دانیم که همه‌ی علوم با هم در ارتباطند. علم پزشکی تنها به عوامل آزمایشگاهی و دیده بسته نیست بلکه علوم دیگر همچون روانشناسی، متافیزیک و … با آن در ارتباط است.


تعریف رنگ:

رنگ جز لاینفک نور است، زمانیکه نور به امواج نوری مختلفی تبدیل می گردد در صورت (جذب یا شکستگی) رنگهای گوناگونی را از خود به وجود می‎آورد. این حالت دقیقا شباهت زیادی به منشوری دارد که در برابر شعاع نوری خورشید قرار می‎دهیم. زمانیکه نور خورشید از قسمتی وارد منشور می‎شود از طرف دیگر حالت رنگین کمان را پدید می‎آورد. که در نهایت هفت رنگ تشکیل شده که حالت رنگین کمان را ایجاد می نماید تنها قسمت کوچکی از مجموعه طیف نوری است که به صورت رنگ دیده می‎شود. هر رنگی در واقع تن و نوع مختص به خود را دارد که منحصر به خودش است هر رنگی خصوصیت جذب انعکاس نوری خاصی نسبت به خود دارد و اشیا هم به دلیل میزان جذب و انعکاس نوری که به دلیل داشتن رنگهای منحصر به خود نشان می دهند باعث می گردند که رنگهای آن‌ها قابل تشخیص باشد.

رنگها با فرکانس های گوناگون مدام در حالت ارتباط و تأثیر پذیری و تأثیر گذاری خاصی با مناطق مختلف بدن هستند زیرا رنگها دارای طول موج با فرکانسهای بسیار بالایی هستند که برخی در میان آن‌ها از این خصوصیت مبرا بود و قسمتهایی از بدن که دارای انرژی خاصی هستند در تأثیر و تاثر با رنگها صرف انرژی کمتری نیاز دارند.

رنگ ها:

رنگ ها به سه قسمت اصلی تقسیم می‎شود. نخستین گروه رنگها (گروه اصلی) رنگ های قرمز، زرد،‌ آبی می باشند که از ترکیب این سه رنگ رنگهای ترکیبی دیگری پدید می‎آید. که از تعداد اصلی بیشتر هستند که گروه دوم نام می گیرند. گروه سوم از ترکیب رنگهای گروه دوم می‎باشد.

تاثیرات رنگ قرمز:

رنگ سرخ بی‌نهایت روح افزا و جان بخش است. این رنگ به لحاظ داشتن خصوصیات چند باعث می گردد که چاکراها (مراکز پراکندگی انرژی در بدن) به حرکت بیفتد و به سبب احراز انرژی شدید در خود باعث می گردد که تحریکات و احساسات فیزیکی و عوامل و اسباب فیزیکی فرد را بیدار سازد و همین بیداری آن‌ها را به شدت به فعالیت وامی‌دارد البته این رنگ احساست مربوط به انتقام، کینه، بی منطقی، جسارت، عشق و سکس را تهیج می‌کند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد