فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

گزارش کاراموزی مدیریت گذرنامه و نظارت بر اماکن عمومی

گزارش کاراموزی مدیریت گذرنامه و نظارت بر اماکن عمومی در 41 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 6
فرمت فایل doc
حجم فایل 258 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 41
گزارش کاراموزی مدیریت گذرنامه و نظارت بر اماکن عمومی

فروشنده فایل

کد کاربری 6017
کاربر

گزارش کاراموزی مدیریت گذرنامه و نظارت بر اماکن عمومی در 41 صفحه ورد قابل ویرایش


آشنایی کلی با مکان کار آموزی

اداره گذرنامه ،اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی شهرستان ابهر از مراکز شهر حدوداً3کیلومتری جنوب ابهر ،جاده ترانزیت ودر شهرک شاهد حنب دانشکده سماءدر یک ساختمان 4طبقه سنگ نما در زمینی به مساحت حدوداًیک هکتار که فقط 200متر آن جهت ساختمان اداری بنا شده که هر طبقه آن دو واحد دارد که گذرنامه واماکن عمومی مشترکاًدر طبقه سوم آن قرار دارند .

ادارات گذرنامه واماکن عمومی از زیر مجموعه دوایر مدیریت اطلاعات می باشند که در بحث ارائه خدمات برای شهروندان ومتقاضیان گذرنامه وپروانه کسب انجام وضیفه می نمایند .

مسئول اداره گذرنامه ستوان دوم تعمت الله معینی ومسئول اداره نظارت به اماکن عمومی ستوان دوم علی عزیز خانی می باشد .











مقدمه

شکر خدای را عزوجل که نعمت خدمتگزاری به مردم ومیهن اسلامی را به ما ارزانی داشته است وباعنایت به اینکه در دنیای کنونی وشرایط حاکم روابط کشورهای به حدی گسترش یافته که جابجا شدن اتباع آنها ومهاجرتشان امری عادی واجتناب ناپذیر می باشد وظاهر این توسعه می تواند در قالب مواردی مانند :مبادلات بازرگانی ،حمل ونقل،تحصیل علم ،ارتباط نزدیک به منظورهای مختلف وسایر جهات عینیت یابد .لازم است در راستای تأمین اهداف مزبور ضمن رعایت ضوابط بین المللی از اصول ومقررات خاصی پیروی کرد .وچون یکی از اصول مهم در انجام این قبیل امور تهیه گذرنامه می باشد بایستی با توجه به عواملی که در توسعه تقاضاها در جهت دریافت گذرنامه دخالت دارند تدابیری در زمینه تطبیق عرضه وتقاضا به عمل آید .

براساس تفکرات عالیه مسئولین کشور در رابطه با بهبود روشهای اجرائی وانجام تسهیل وتسریع در امور جاری ادارات ودر اجرای اوامر صادره ورهنمودهای جانشین محترم پلیس ،اطلاعات وامنیت عمومی ناجا وبر اساس مصوبات اولین همایش مدیران گذرنامه سراسری در تهران به منظور ایجاد هماهنگی ،افزایشی اطلاعات وآگاهی همکارانی که در دوایر همنام سراسر کشور انجام وظیفه می نماید ،اقدام به تهیه وتدوین این مجموعه گردیده است .

گرچه به لحاظ محدودیت زمان وامکانات وحجم سنگین کار ،گرد آوری کلیه دستورالعمل ها وبخشنامه های صادره میسر نبود ،معهذا مبنای کار از بدو ادغام نیروی انتظامی نهاد تا در راستای ارائه خدمات شایسته به متقاضیان ومراجعین مطالب مورد نیاز تدوین ودر اختیار قرار گیرد .

امید است عزیزان همکار با استفاده بهینه از کلیه توان وامکانات خود وبا استمداد از مجموعه گرد آوری شده نسبت به اجرای اهداف وخط مشی نیرو اقدامات بایسته معمول وبا ارائه پیشنهادات ونقطه نظرات اصلاحی خود نسبت به تکمیل مجموعه حاضر همت گمارند .









اداره کل گذرنامه ناجا

طرح وآموزش

تاریخچه

1.سیر تاریخی گذرنامه

اسم پاسپورت (گذرنامه )از دو واژه PASSیعنی گذشتن وPORTیعنی بندر گذر اتخاذ شده است ومنحصراًاین کلمه در رابطه ،اجازه عبور کشتی های بوده است که از بندری به بندر دیگر خارج می شوند واین دو واژه در تمام زبان های اروپا یکسان استعمار شده است .

اولین پاسپورتی که مشخصات ظاهری ونام ونشان مسافر در آن نوشته شده در سال 867میلادی از طرف امیر سامان شهریاری در ایتالیا جنوبی برای یک نفر تارک دنیای فرانسوی که به کشورهای اسلامی مسافرت می نمودصادر شده است .

در قرون وسطی علاوه بر گذرنامه شخصی وانفرادی گذرنامه جمعی نیز وجود داشته که برای یک نفر کاروان تجاری ویا برای سرنشینان یا خدمه وکارکنان کشتی صادر می شده است .



در قرن هفتم میلادی برای پاسپورت یا معرفی نامه اعتبار زمانی محدود قائل می شدند وگاهی اوقات معرفی نامه فقط برای یک مسیر مخصوصی صادر می گردید.

از قرن شانزدهم به بعد بر اثر گسترش روابط سیاسی دول وبه دنبال آن احتیاج به آمد وشد آنها با هم ،گذرنامه ومدارک عبور ومرور از ضروریات اولیه مردم جهان به شمار آمد.

در انقلاب کبیر فرانسه وسال 1789 نام گذرنامه بر اساس مبانی آزادی فردی لغو شد،ولی پس از مدتی برای رفع بی نظمی ها صدور گذرنامه وکنترل مرزی مجدداًبرقرار گردید.

در قرن نوزدهم تابیش از جنگ جهانی اول تعداد دولی که از افراد خارجی برای ورود به کشورشان پاسپورت می خواستند خیلی کم بود،ولی بعد از جنگ جهانی اول تقریباًتمام کشورها پاسپورت را جزءضروریات مسافرت اشخاص بیگانه داشته واز ورود افراد بدون گذرنامه جلوگیری می کردند.



بسمه تعالی

فرماندهی کمیته انقلاب اسلامی استان .........معاونت اط- ع

سلام علیکم

احتراماًبدینوسیله در خصوص فروش لباسهای زیر زنانه ولوازم آرایش آنها طبق دستور العمل ذیل عمل نمایید.

1.به کلیه اتحادیه های مربوطه استان ونواحی مربوطه اعلام شود که فروش اجناس فوق فقط از طریق خواهران باید صورت گیرد واز فروش البسه زیر ولولزم آرایش زنان توسط مردان شدیداًجلوگیری شود.

2.فروشنده خواهر در یک مغازه با محارم (برادر ،شوهر،پدر)میتواند مشغول به کارباشد آقایان در این نوع امکنه حق فروش اجناس فوق را ندارند .

3.فروش لوازم آرایش زنانه والبسه زیر زنانه توسط آقایان ممنوع بوده ونیز آقایان حق ورود به این امکنه ها را ندارند .مقتضی است که برادران اماکن عمومی با هماهنگی برداران مبارزه با منکرات اقدامات لازم را جهت کنترل این نوع اماکن داشته باشند .

سید محمود متقی

رئیس پلیس اطلاعات وعملیات فرماندهی کل

بسمه تعالی

فرماندهی محترم کمیته انقلاب اسلامی استان ....معاونت اطلاعات وعملیات

سلام علیکم

احتراماًضمن ارسال دو برگ دستورالعمل وتعهد در خصوص مراسم جشن وعروسی در سالنهای پذیرایی مقتضی است دستور فرمائید تا اداره امان عمومی آن استان با هماهنگی اداره امر به معروف ونهی از منکر نسبت به حسن اجرای دستورالعمل مذکور بطور مستمر بازرسیهای لازم را به عمل آورد .

ضمناً لازم است دستورالعمل فوق به اتحادیه ها ،مهمانخانه ها ،سرویسها،رستوران وتالارهای پذیرایی جهت ابلاغ به واحدهای تابع ونصب در معرض دید عموم واجراءمفاد آن ارسال گردد.









سید سراج الدین موسوی

فرماندهی کل کمیته انقلاب اسلامی



بسمه تعالی

1.کلیه قسمتهای مربوط به آقایان وبانوان بایستی از هم منکف ومجزا گردد.

2.از ورود آقایان بهر عنوان به قسمت بانوان جلوگیری به عمل اید وبالعکس .

3.پذیرایی از بانوان درقسمت مخصوص آنها توسط بانوان شاغل انجام پذیرد .

4.پخش هر نوع موسیقی وایجاد محیط لهو لعب ممنوع می باشد .

5.رعایت حجاب اسلامی الزامی است.

6.نصب تابلوها منقش بتصویر عروس وداماد ممنوع می باشد.

7.کلیه برنامه های هنری ونمایشی در داخل سالن با کسب اجازه مخصوص از اماکن عمومی کمیته انقلاب اسلام انجام پذیرد .

8.فیلم برداری وعکسبرداری از زنان بی حجاب در دراخل سالن ممنوع می باشد .

9.لازم است تعهدی از مسئول مراسم جشن عروسی گفته شود.

10. 48 ساعت قبل از برگزاری مراسم ،ساعت وروز تشکیل ومشخصات پیشنهاد کننده مراسم را با ارائه دو عدد کارت ورود به سالن وتعهد اخذ شده را به اماکن عمومی کمیته انقلاب اسلامی اعلام نمایند .

11. مدیران ومتصدیان مکلفند این اعلامیه را در معرض دید مراجعین قرار داده وآنان را ملزم به رعایت موارد فوق نمایند .

12. لازم به تذکر است که مسئول حسن اجرای موارد فوق مدیر ویا متصدی می باشد ودر صورت تخلف ،برابر مقررات عمل خواهد شد .

از امت حزب ا...ومردم شهید پرورمان تقاضا داریم در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را سریعاًبا شماره تلفن ........... به اداره اماکن عمومی کمیته انقلاب اسلامی اطلاع دهند.







کمیته انقلاب اسلامی



بسمه تعالی

سلام علیکم

احتراماًبا توجه به اینکه هر گونه برنامه ومراسم (جشن عروسی ،سمینار،اجرای برنامه های تفریحی ،نمایش فیلم وغیره در اماکن عمومی اعم از اقامتی وپذیرایی وسایر اماکن مشابه می بایست با اخذ مجوز قبلی از اداره اماکن عمومی انجام پذیردلذا دستور فرمایید بجهت اجرای آیین نامه اماکن عمومی ضمن کنترل دقیق اماکن فوق الاشعار از اجرای برنامه های فاقد مجوز جلوگیری نمود ،وبه متصدیان اماکن مذکور نیز ابلاغ گردد تا 48 ساعت قبل از اجرای مراسم مورد نظر مجوز لازم را از اداره اماکن عمومی اخذ نمایند ضمناًاماکنی که نوعاًهر یک از برنامه های فوق اختصاص داده شده وقصد مجدد آنها را دارند بایستی قبلاًبه اداره اماکن عمومی معرفی وپس از بررسیهای معموله در خصوص خواسته آنان وفق مقررات وبا رعایت موازین شرعی وقانونی اقدام بایسته صورت پذیرد .









بسمه تعالی

فرماندهی کمیته انقلاب اسلامی استان ........ معاونت اط- ع

سلام علیکم

با توجه با توافقها وهماهنگیهای انجام شده در مورخه 35/1/68 بین کمیته انقلاب اسلامی مدیریت اماکن عمومی کل ووزارت ارشاد اسلامی تصمیماتی اتخاذ وبه شرح زیر اعلام می گردد.

1.کلیه موسساتی که بنحوی در ارتباط با چاپ ونشر قرار دارند یک نسخه آیین نامه مقررات خود را جهت اجرا به اماکن عمومی ارسال دارند.

2.به محض ابلاغ این بخشنامه اداره کل مطبوعات ونشریات وزارت ارشاد اسلامی موظف می باشند کلیه مسئولین وگردانندگان وکارکنان موسسات واماکن مورد نظر را جهت تعیین صلاحیت به ادارات اماکن عمومی سراسر کشور از طریق مدیریت کل معرفی نمایند.

3.در مورد رسیدگی به تخلفات مدیران وکارکنان موسسات واماکن مورد نظر اداره کل مطبوعات وانتشارات وزارت ارشاد اسلامی با اماکن عمومی کمیته هماهنگی لازم به عمل خواهد آورد .

4.جهت حسن انجام اقدامات بند دو بایستی از سوی طرفین در تهران وکلیه شهرستانها جلسه وکمسیونی تشکیل گردد.

5.جهت حسن انجام اقدامات مربوط به بندهای 2-4لازم است تعیین تکلیف عوامل بیرونی مربوط به موسسات واماکن عمومی تحت پوشش هماهنگیهای لازم بین اداره کل مطبوعات ونشریات وزارت ارشاد اسلامی ومدیریت اماکن عمومی کمیته انجام وتصمیمات بصورت عام اعلام خواهد شد لازم به ذکر است این بخشنامه بعنوان دستورالعمل اجرایی بوده وجهت اطلاع واقدام ارسال می گردد. ضمناًاز نتایج حاصله مدیریت اماکن عمومی کل را مطلع سازید .


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد