فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

گزارش کاراموزی شرکت مینو

گزارش کاراموزی شرکت مینو در 25 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 1
فرمت فایل doc
حجم فایل 23 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
گزارش کاراموزی شرکت مینو

فروشنده فایل

کد کاربری 6017
کاربر

گزارش کاراموزی شرکت مینو در 25 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب

*******************************************

عنوان صفحه

مقدمه ............................................................................................. 1

قسمت تاسیسات برق.................................................................... 2

قسمت سیم پیچی .......................................................................... 4

گزارش فعالیتهای انجام شده در قسمت تاسیسات برق........... 5

قسمت بسته بندی بیسکویت ..................................................... 13

کنتاکتور ...................................................................................... 14

مزایای استفاده از کنتاکتورها نسبت به کلیدهای صنعتی ...... 16

اجزای تشکیل دهنده یک کنتاکتور ............................................ 17

جریانهاتی نامی کنتاکتور ........................................................ 18

جریان هفتگی ............................................................................ 19

ولتاژهای نامی کنتاکتور.......................................................... 20

ولتاژ تغذیه بوبین ................................................................... 21

قدرت قطع کنتاکتور.................................................................. 23

قطع کننده حرارتی .................................................................... 24

اصول کلی طراحی مدارهای فرمان ....................................... 29




مقدمه

شرکت صنعتی مینو یک شرکت تولید کننده محصولات غذایی می باشد که از قدمت طولانی بر خوردار است . این شرکت در ابتدا تاسیس خود محصولات کمی را تولید می کند . اما به مرور زمان محصولات ایت شرکت افزایش یافته و در حال حاضر بیش از ده نوع محصول متنوع را تولید و عرضه می کند . اینجانب به دلیل رشته تحصیلی در چار قسمت شرکت کارآموزی خود را گذراندم . ابتدا در تاسیسات برق در قسمت سیم پیچی قسمت الکترونیک و بالاخره در قسمت بسته بندی بیسکویت .





ابتدا به عمده فعالیتهای قسمت های یاد شده می پردازم :

1-قسمت تاسیسات برق :

قسمت تاسیسات برق یکی از قسمت های مهم و در عین حال ضروری برای هر شرکتی می باشد . افراد مشغول در تاسیسات همگی باید دارای دیپلم و یا فوق دیپلم برق باشند . مهم ترین کار این افراد بازرسی از پست های فشار قوی و بازدید از چاههای عمیق می باشد . به این صورت که هرروز در شیفت صبح و شب باید از پست های فشار قوی قسمتهای مختلف بسته بندی مواد غذایی بازدید کرده و آمپرهای مصرفی آنها را یادداشت کرده و به اطلاع سرپرست می رسانند .

در صورتی که هر قسمتی آمپری بیشتری و یا کمتر مصرف کند باید آزمایشات لازم را انجام دهند . بازدید از چاههای عمیق نیز به همان صورت عمل می کنند و آمپر مصرفی را یادداشت می کنند .

از دیگر فعالیتهای این قسمت می توان به کارهای خدماتی برق شامل کابل کشی کارگاهها ، نصب کولر ، تعویض موتورهای برق ، سیم کشی ساختمانها ، تعویض لامپ و ... اشاره کرد .

در واقع این قسمت یکی از قسمت هایی می باشد که باید در 24 ساعت شبانه روز همیشه در خدمت باشند تا اگر در اثر اتصال کوتاه و یا مشکلی دیگر قسمتی دچار مشکل شدند سریعاً آن مشکل را برطرف کنند .






2-قسمت سیم پیچی :

این قسمت عهده دار مسئولیت و نگهداری موتورهای سوخته را دارد . در این قسمت همه نوع موتور از قبیل موتورهای کولر ، موتورهای نوارهای بسته بندی و انواع موتورهای دیگر سیم پیچی تحویل داه می شود .

3-واحد الکترونیک :

در این واحد خدمات الکترونیکی ارائه می شود . مانند تعمیر کنتاکتور ها ، تعمیر میکروسوئیچها ، رله ها و بی متال ها .

4-قسمت بسته بندی بیسکویت :

این قسمت نیاز چندانی به نگهداری از تاسیسات برقی ندارد و کارکنان برق این قسمت بیشتر نقش نظارتی دارند تا خدماتی .






گزارش فعالیتهای انجام شده در قسمت تاسیسات برق :

اینجانب بنا به اقتضای رشته تحصیلی خود بیشتر اوقات کارآموزی خود را در این قسمت گذراندم که به اختصار توضیح می دهم .

در این واحد صبحها به همراه تنی چند از کارکنان به بازدید از پستهای فشار قوی برق رفته و پس از بازدید و سرکشی از آنها و برداشتن اطلاعات لازم به چاه عمیق رفته و عملیات لازم را انجام می دادیم . در این قسمت پس از رفتن به تونلهای زیر زمینی که محل لوله کشی آب از چاه به قسمتهای مختلف بود . به بازدید از آمپرهای و ولتمتر ها مشغول شده و یادداشت همای لازم را برداشته و به طرف قسمت روانه می شدیم . بعد از این کار بر اساس تماس های گرفته شده از سایر قسمتها برای رفع عیوب به قسمت های مورد نظر می رفتیم .

در روز اول ابتدا به قسمت کارگزینی رفته و چند لامپ مهتابی را تعویض کرده و سپس به تعویض یک پمپ آب کولر آبی اقدام نمودیم . سپس به رستوران رفته و یک موتور سه فاز را برای کولر رستوران نصب کردیم .

در این روز طریقه نصب کولر سه فاز آبی را یاد گرفتم که به این صورت بود :

ابتدا سه فاز موتوری را به سه فاز می دادیم سپس یکی از فازها را به پمپ آب و ورودی دیگر را مستقیماً به نول وصل کردیم . در روزهای دیگر نیز بیشتر وقت ما به کارهای خدماتی گذرانده می شد . کارهای خدماتی از قبیل تعویض لامپ های سوخته ، لامپ های مهتابی سوخته و یا تعویض موتور کولر های آبی سوخته .

در روز سوم برای سیم کشی به یکی از ساختمانهای مدیریت رفتیم . این ساختمان بعد از رنگ آمیزی باید به صورت روکار سیم کشی می شد . ابتدا به محل مورد نظر رفته و سپس از برآورد متراژ سیم مورد نظر و همچنین تعداد کلید پریزها و برداشتن مواد لازم به سمت محل مورد نظر رفتیم . پس از سوراخ کردن دیوار و پیچ کردن قابها درون دیوار جای کلید پریزها را مشخص کرده و علامت گذاری کردیم . سپس سیم کشی را کرده و کار به اتمام رسید . در این روز با طرز بستن و نصب چند کلید تک پل ، دو پل ، تبدیل و شاسی زنگ که قبلاً آشنا شده بودیم به صورت عملی بیشتر با آنها آشنا شدیم .

تعویض لامپهای کانال زیر زمینی آب برای لوله کشی نیز از کارهای دیگر ما بود .

بدلیل کارهای زیاد در بخش بسته بندی بیسکویت موتورهای نوار این قسمت ها زود به زود می سوختند . به همین دلیل چندین مرتبه برای تعویض موتور نوارها به این قسمت مراجعه کردیم . برای کارگرانی نیز که در کانالهای آب کار می کردند چندین تهویه سه فاز نیز نصب کردیم . در این قسمت همچنین تعمیرات لوازم مختلفی نیز انجام می گرفت از قبیل تعمیر سماور ، تعمیر حشره کش های برقی و ... .

برای قسمت بسته بندی بیسکویت نیز یک تابلوی مدار فرمان طراحی و ساخته شد که در آن برای بکار انداخاتن و یا از کار انداخاتن نوارها تعدادی کنتاکتور و فیوز تعبیه شده بود . در این تابلو برای راه اندازی کل قسمت یک کلید سه فاز تعبیه شده بود . سپس برای قسمت فر ، قسمت بسته بندی ، و نوارهای انتقال جعبه ها به انبار نیز کنتاکتور و فیوزز جداگانه ای نصب شده بود . در صورت خرابی و یااشکال در هر یک از قسمت های فوق کنتاکتور مربوط به آن قسمت قطع شده و دستگاه مورد نظر از کار می افتاد .

در روزهای آخر فعالیت بنده در قسمت تاسیات برق ، کابل کشی یک سالن بزرگ که تولید کننده کیک بود نیر در دست اجرا بود .




جریان هفتگی :

این جریان با نشان داده می شود و جریانی است که در شرایط نرمال و باهفته ای یکبار اتصال از کنتاکتها عبور کرده و تغییری در خصوصیات کنتاکتور به وجود نیاورد .



جریان شیفتی ( هشت ساعتی ) :

این جریان با I th 1 نشان داده می شود و جریانی است که در شرایط کار نرمال و با یکبار اتصال در هر هشت ساعت ( یک شیفت کاری ) اطز کنتاکتها می گذرد و تغییری در خصوصیات کنتاکتور بوجود نیاورد .

جریان کار نامی :

این جریان با I e نشان داده می شود و جریانی است که شرط استفاده از کنتاکتور را در رابطه با نوع و مقدار ولتاژ بار بیان می کند . مثلاً اگر این جریان به طور دائم از کنتاکتور عبور نماید مقدار I e برابر با I th2 خواهد بود ( I e = I th2 ) .





جریان اتصال کوتاه :

مقدار ماکزیمم جریان در لحظه اتصال کوتاه که ممکن است باعث آسیب در کنتاکتور شود به جریان اتصال کوتاه ضربه ای معروف است ( Is ) . همچنین مقدار موثر جریان اتصال کوتاه که کلید برای مدت یک ثانیه قادر به تحمل آن است جریان یک ثانیه ای یا جریان نامی زمان کم نامیده می شود و با I th ( Is) مشخص می گردد .


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد