فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

فایل شاپ

فروش مقاله،تحقیقات و پروژه های دانشجویی،دانلود مقالات ترجمه شده،پاورپوینت

پروژه کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی

پروژه کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی در 55 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 1
فرمت فایل doc
حجم فایل 61 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 55
پروژه کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی

فروشنده فایل

کد کاربری 6017
کاربر

پروژه کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی در 55 صفحه ورد قابل ویرایش

بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی

ـ مقدمه

مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم کشورمان مورد حمایت قرار گیرد که امکانات جالبی برای تهیه انواع ماکارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماکارونی در نقاط مختلف کشور به ظرفیت اسمی حدود 10 هزار تن در سال در حال بهره برداری است.

امید است با بهره برداری از این کارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به کشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.









ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی:



گزارش زیر نتایج آمارگیری از کارخانجات رشته ماکارونی سازی ایران می باشد. از 78 کارخانه تهیه رشته و ماکارونی که تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد کارخانجات کشور آمارگیری به عمل آمده است.

نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:

تعداد واحدها، وضع مملکت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشکالات تهیه مواد بسته بندی و اشکالات تولیدی( شامل اشکالات فنی کمبود قطعات یدکی) با بررسی که در مورد اشکالات اساسی کارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت که در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشکال اساسی وجود دارد.

ظرفیت اسمی کارگاههای ماکارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها که محاسبه شده حدود 960000 تن در سال به ازاء هشت ساعت کار روزانه بدست آمده است.

وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماکارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماکارونی در کارخانجات تولیدی میکرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و… ساخته میشود و توسط متخصصان کارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.

1ـ تعداد واحدها وضع مالکیت بصورت در صد کارخانجات بر مبنای تعداد در کل و همچنین تعداد کارکنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.







ـ هدف و نکات مهم طرح:



احداث یک واحد ماکارونی به ظرفیت هفتصد و پنجاه تن در سال در شهرستان کرج مورد تقاضا است. مواد اولیه مورد مصرف از آرد سمولینا و گندم دروم است که تولید داخلی خواهد بود.

بازار مصرف این محصول در شهرستان کرج و شهرها و استانهای مجاور آن پیش بینی می گردد و در صورت بهره برداری از این واحد مصرف در شهرستان کرج دارای سرانه 2 کیلوگرم در سال برای هر نفر می باشد و اطلاعات موجود وجود بازار مناسب و کافی را نشان می دهد. احداث این واحد علاوه بر تأمین ماکارونی با کیفیت مناسب و ارزش غذایی بالاتر موجب ایجاد اشتغال 10 نفر می شود که علاوه بر آن تعدادی از قبیل توزیعین فروشندگان و سایر نیز از قبل آن به صورت غیر مستقیم بهره مند می شوند.

در طرح ارائه شده هزینه ثابت احداث این واحد حدود1.069.345.670ریال و هزینه جاری آن حدود 241.834.470 ریال پیش بینی گردیده است.

قیمت تمام شده ماکارونی 1550 ریال برآورد گردیده است.

روش تولید محصول بر اساس استانداردهای موجود ایران پیش بینی گردیده و انتخاب ماشین آلات و تجهیزات با توجه به حداکثر استفاده از امکانات ساخت داخل با مخلوط نمودن تکنولوژی ساده و رعایت صرفه و صلاح منطقه در کشور انجام گردیده است.






ـ نوع محصول:



نوع محصول کارخانه عبارت است از انواع ماکارونی که در بسته های 450 و 900 گرمی در داخل سلوفان ، نایلون یا کاغذهای نخ دار بسته بندی شده و به بازار عرضه می شود.



ـ ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانه:



ظرفیت تولید کارخانه در حدود 750 تن انواع ماکارونی که معادل 750000 کیلو که در بسته بندی 450 و 900 گرمی عرضه می شود.

مدت زمان کار کارخانه با توجه به تعطیلات و غیره عملاً 275 روز کاری و در یک شیفت کار 8 ساعته در نظر گرفته شده است. به این ترتیب تولید روزانه کارخانه 7/2 تن معادل 2700 کیلو می باشد.



ـ میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه:



مواد اولیه مورد نیاز کارخانه آرد سمولینا (گندم دوروم) می باشد.



1ـ مواد اولیه آرد سمولینا 758 تن

2ـ سلوفان یا نایلون 750000 بسته








ـ روش کار و نحوه فرآیند:



ابتدا آرد توسط الک ویبره شده سپس توسط دیتگاه هم زن به وسیله ترکیب با آب خمیر ماکارونی تهیه می شود. در مرحله بعد توسط دستگاه اکسترودر فرم و شکل می گیرد.

ماکارونی شکل داده شده روی نی های مخصوص قرار گرفته و سپس درگرمخانه خشک شده بعد برش داده می شود و سپس در بسته های 450 و 900 گرمی به وسیله سلوفان و نایلون بسته بندی شده و به بازار عرضه می گردد.

‎آرد ماکارونی بایستی از آرد سمولینا تهیه شود که مشخصات آن شامل رطوبت 8 الی 12، پروتئین حداقل 5/9 الی 5/18، چربی1/1 الی 4/2 ، فیبر 5/0% الی 2% و خاکستر 5/0% الی 2% می باشد. محصول باید عاری از سوراخ ، شکاف ، لک و کپک زدگی باشد و در موقع استعمال زبری نداشته باشد و رنگ عوض ننماید و در موقع نباید خمیر وله شود یا به



هم بچسبد و یا بوی خمیر و ترشی یا تلخی و طعمهای زننده داشتئه باشد. PH ماکارونی نباید کمتر از 6 و بیشتر از 7 باشد. بسته بندی باید در پاکتهای سلوفان و یا پاکتهای نخ دار باشد ، کالا بر طبق استاندارد ملی بایستی ساخته شود و شماره استاندارد ملی ماکارونی در ایران جهت تولید ماکارونی 213 می باشد.



الف ـ هزینه های زمین و ساختمانهای کارخانه:



1ـ هزینه زمین:



به عنوان هزینه تأمین زمین 5000 متر مربع زمین شامل هزینة خرید زمین ، هزینة واگذاری و انتقال و غیره از قرار متر مربعی 25000 ریال به مبلغ 125.000.000ریال در نظر گرفته می شود.



2ـ هزینه های خاکبرداری ، دیوارکشی و محوطه سازی :



جهت خاکبرداری و تسطیح با عمق 15 سانتیمتر خیابان کشی و پارکینگ فضای سبز و دیوار کشی موارد هزینه ان به شرح زیر می باشد:

بر اساس 300 متر طول دیوار با ارتفاع 2 متر مربع احتیاج به 600 متر دیوار کشی می باشد که هزینه آن به شرح زیر است:

هزینه دیوار کشی به ریال 24.000.000= 40.000 × 600

جهت فضای سبز 4.000.000 ریال

کلاً اعتباری معادل 28.000.000 ریال جهت هزینه محوطه سازی در نظر گرفته می شود.





ـ هزینه های اعلام و اطفاء حریق:



ـ کپسول 50 کیلویی چرخ دار با پودر گاز ، قابل شارژ برای سالن و انبار دو دستگاه به مبلغ 1.000.000 ریال.

ـ کپسول 6 کیلویی قابل شارژ درجه دار ، مواد پودر و گاز برای قسمتهای اداری و دیگ بخار چهار دستگاه کلاً به مبلغ 200.000 ریال.

ـ جمع کل هزینه های اعلام و اطفاء حریق 3.000.000 ریال پیش بینی می‌شود.



ـ هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی:



هزینه خرید تجهیزات ، دستگاهها ، وسایل و ابزار مورد نیاز جهت آزمایشگاه بر اساس معرفی وزارت بهداری به قیمت دولتی از شرکت زکریای رازی و سجاد طب قابل تأمین است. کل اعتبار لازم جهت خریداری وسایل طبق لیست ارائه شده قبلی 30.000.000 ریال می‌گردد.



بسته بندی:



در کارخانه باید محوطه بسته بندی از محوطه ساخت جدا باشد به طوری که هوای محل ساخت به هوای محل بسته بندی حتی الامکان سرایت نکند.

بسته بندی باید در جعبه های مقوایی یا پاکتهای کاغذی نخ دار یا کیسه و یا پاکتهای پلاستیک صورت گیرد. به طوری که وزن ظرف و مظروف جمعاً از 225 یا 450 یا 900 گرم کمتر نباشد.

در مورد بسته بندی در پلاستیک باید روی بسته یا پاکت دو سوراخ ریز فراهم شده باشد. ابعاد بسته بندی به اختیار کارخانه سازنده است و کارخانه سازنده می‌تواند واحدهای 225 گرمی را به طور متصاعدی مضاعف کند.



نشانه گذاری:



ویژگیهای زیر باید در مورد جعبه های مقوایی در سطح خارجی جعبه و در مورد بسته‌های دیگر در سطح خارجی یا در درون آنها روی ورقه جداگانه اجباراً به زبان فارسی و در صورت تمایل به یک زبان دیگر نیز درج و گنجانده شده باشد.



الف ـ نام و آدرس و شماره تلفن کارخانه اعم از آنکه کارخانه اختصاصی یا متعلق به یک شرکت باشد.

ب ـ وزن خالص یا وزن با ظرف

ج ـ نام مواد افزودنی مذکور و نام مواد تقویت کننده مذکور.

در صورتی ذکر نام سمولینا و آرد گندم دروم بر روی بسته‌ها مجاز است که از آردهای نامبرده شده لااقل هفتاد درصد به کار برده باشد.

عبارت ساخت کشور

هـ ـ شماره گواهی بهداشتی



ماکارونیهای غیر قابل مصرف:



در موارد زیر ماکارونی غیر قابل مصرف شناخته می‌شود:

الف ـ در صورتی که آرد سمولینا یا آرد گندم دروم نباشد و یا مثلاً الک نشده باشد.

ب ـ در صورتی که آرد با دست خمیر شده باشد.

ج ـ در صورتیکه در محصول غیر از آرد گندم خالص آردهای دیگر مثل آرد سیب زمینی یا ذرت یا سایر غلات به استثنای آرد سویا یافت شود.

د ـ در صورتی که آب مصرف شده مطابق شرایط مذکور نباشد.

هـ ـ در صورتی که ماده رنگی استعمال شده از مواد مجاز برای ماکارونی نباشد.

و ـ در صورتی که موقع برگرداندن ریزه‌های خمیر به دستگاه خمیرگیری بر خلاف آنچه در بند 5 گفته شد از لوله‌های بسته و فشار هوای کمپرسور استفاده نشده است.



ز ـ در صورتی که ماکارونی فرآورده دارای مواد خارجی مثل حشرات ، مو ، الیاف علفی و امثال آن باشد و یا کپک زده باشد.

ح ـ وقتی که کارخانه فاقد گواهی بهداشتی سالیانه باشد.

ط ـ در صورتی که محصول در هوای آزاد یا در جایی خشک شده باشد که هوا و رطوبت و حرارت لازم برای خشک کردن ماکارونی در آنجا قابل کنترل نباشد.

ی ـ در صورتی که بسته‌بندیهای فاقد اسم و آدرس تولید کننده باشد.

ک ـ در صورتیکه PH محصول از 6 کمتر و از 7 بیشتر باشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد